Kadrovske spremembe pri Olimpiji

Foto: nkolimpija.si
Foto: nkolimpija.si
V slovenskem nogometnem prvoligašu, ljubljanski Olimpiji, so se zaradi neizpolnjenih športnih ciljev odločili za reorganizacijo in racionalizacijo poslovanja.
Oglej si celoten članek

Izvršni odbor ljubljanske Olimpije je po odhodu direktorja Ljubomirja Grlića za vršilca dolžnosti imenoval Tineta Zupana, ki je doslej v klubu skrbel za odnose z javnostmi, so sporočili zeleno-beli.

"V prihodnjih mesecih v NK Olimpija Ljubljana zaradi neizpolnjenih športnih ciljev načrtujemo reorganizacijo in racionalizacijo poslovanja. Zato smo se odločili, da bomo v tem trenutku izrabljali lasten kadrovski potencial. Tako je izvršni odbor kluba po odhodu direktorja Ljubomirja Grlića na mesto vršilca dolžnosti direktorja imenoval Tineta Zupana, ki je do sedaj v klubu skrbel za odnose z javnostmi. Vlogo v. d. direktorja bo opravljal do letošnje volilne skupščine kluba," so pri Olimpiji zapisali v sporočilu za javnost.

Pred dnevi se je Olimpija, ki je trenutno šele na sedmem mestu prvenstvene lestvice, razšla tudi s športnim direktorjem Sašem Udovičem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.