Šport > Nogomet
66 ogledov

Kadrovske spremembe pri Olimpiji

vicente olimpija nkolimpija.si
V slovenskem nogometnem prvoligašu, ljubljanski Olimpiji, so se zaradi neizpolnjenih športnih ciljev odločili za reorganizacijo in racionalizacijo poslovanja.

Izvršni odbor ljubljanske Olimpije je po odhodu direktorja Ljubomirja Grlića za vršilca dolžnosti imenoval Tineta Zupana, ki je doslej v klubu skrbel za odnose z javnostmi, so sporočili zeleno-beli.

"V prihodnjih mesecih v NK Olimpija Ljubljana zaradi neizpolnjenih športnih ciljev načrtujemo reorganizacijo in racionalizacijo poslovanja. Zato smo se odločili, da bomo v tem trenutku izrabljali lasten kadrovski potencial. Tako je izvršni odbor kluba po odhodu direktorja Ljubomirja Grlića na mesto vršilca dolžnosti direktorja imenoval Tineta Zupana, ki je do sedaj v klubu skrbel za odnose z javnostmi. Vlogo v. d. direktorja bo opravljal do letošnje volilne skupščine kluba," so pri Olimpiji zapisali v sporočilu za javnost.

Pred dnevi se je Olimpija, ki je trenutno šele na sedmem mestu prvenstvene lestvice, razšla tudi s športnim direktorjem Sašem Udovičem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.