Kaj je hotela povedati Mazejeva?

Foto: Hervis
Foto: Hervis
Tina Maze se je po ženskem slalomu v Crans Montani oglasila na Twitterju.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek so se najboljše slalomistke pomerile v Crans Montani. Zmago je, kljub dolgotrajni odsotnosti, odnesla mlada Američanka Mikaela Shiffrin, solidno pa sta se odrezali tudi Slovenki: Maruša Ferk je bila 12., Ana Bucik pa 13.

Od Slovenk je štartala tudi Katarina Lavtar, ki pa se ni prebila v finale. Na slalomu ni nastopila Ilka Štuhec, ki v najpočasnejši disciplini ne tekmuje, razen če gre za kombinacijo. 

Zakaj Štuhčeva?

Prav zato je težko razumeti "čivk" Tine Maze po tekmi. Na družbenem omrežju je namreč pohvalila Ferkovo in Bucikovo in dodala, da se Štuhčeva ni pojavila na štartu.

Morda je šlo za provokacijo na račun Štuhčeve, toda ta je ostala brez odziva. Ferkova se je Mazejevi zahvalila za pohvale, Bucikova in Štuhčeva ji nista odgovorili.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 16:35 16. Februar 2016.

    Država, ki je rojena v jajcu zaradi tega še danes smrdi.

  • 15:52 16. Februar 2016.

    To je beli šport ! Le zakaj ?<br />Tu ni politike.<br />Rdeč , bel rumen, veren, ne veren.<br />Takšni , …

  • 15:50 16. Februar 2016.

    Tina je nesporno legenda, da ji ni para. Tudi prav nič ji uspeha ne zavidam. le zakaj bi. Punca je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.