Šport
72 ogledov

Kaj je hotela povedati Mazejeva?

tina maze, ilka štuhec, rok perko Hervis
Tina Maze se je po ženskem slalomu v Crans Montani oglasila na Twitterju.

V ponedeljek so se najboljše slalomistke pomerile v Crans Montani. Zmago je, kljub dolgotrajni odsotnosti, odnesla mlada Američanka Mikaela Shiffrin, solidno pa sta se odrezali tudi Slovenki: Maruša Ferk je bila 12., Ana Bucik pa 13.

Od Slovenk je štartala tudi Katarina Lavtar, ki pa se ni prebila v finale. Na slalomu ni nastopila Ilka Štuhec, ki v najpočasnejši disciplini ne tekmuje, razen če gre za kombinacijo. 

Zakaj Štuhčeva?

Prav zato je težko razumeti "čivk" Tine Maze po tekmi. Na družbenem omrežju je namreč pohvalila Ferkovo in Bucikovo in dodala, da se Štuhčeva ni pojavila na štartu.

Morda je šlo za provokacijo na račun Štuhčeve, toda ta je ostala brez odziva. Ferkova se je Mazejevi zahvalila za pohvale, Bucikova in Štuhčeva ji nista odgovorili.

 

Komentarjev 19
  • Tupamaros 16:35 16.februar 2016.

    Država, ki je rojena v jajcu zaradi tega še danes smrdi.

  • Papaja Popi 15:52 16.februar 2016.

    To je beli šport ! Le zakaj ?Tu ni politike.Rdeč , bel rumen, veren, ne veren.Takšni , kot ti politiko mešajo povsod.Zato pa je država v tem sranju, kot pač je.Ponavljam zgornjo trditev ; Navijamo ...prikaži večo za vsakogar, ki ni aroganten, prevzeten in napihnjen in še kaj.

  • wingspan15 15:50 16.februar 2016.

    Tina je nesporno legenda, da ji ni para. Tudi prav nič ji uspeha ne zavidam. le zakaj bi. Punca je nedvomno sposobna, delovna, srečo pa ima tudi Masija . Je pa tudi precej vase zagledana persona, kar dokazujejo njeni nič ...prikaži večč kaj prijazni odzivi in komentarji. Res škoda.