Kaj je Mourinho rekel Casillasu?

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji vratar madridskega Reala je razkril, kaj mu je po tekmi dejal José Mourinho, s katerim sta se znašla na nasprotnih bregovih v času, ko je portugalski strateg sedel na klopi belega baleta.
Oglej si celoten članek

Casillas 1, Mourinho 0! Španski čuvaj mreže je zmagovalec internega dvoboja z nekdanjim trenerjem, s katerim sta se prvič po tem, ko je portugalski nogometni strokovnjak zapustil Madrid, spet srečala na zelenici.

Porto je v drugem krogu skupinskega dela Lige prvakov doma premagal angleškega prvaka (2:1) in se zavihtel na vrh lestvice skupine G, medtem ko je Chelsea nazadoval na tretje mesto.
Foto: Twitter casillas izjava Televizijske kamere na srečanju niso ujele snidenja med Mourinhom in Casillasom, a nekdanja nasprotnika sta si po tekmi vendarle izmenjala nekaj besed.

Vratar Porta je v prvem pogovoru z novinarji takoj po koncu obračuna dejal, da se z Mourinhom nista srečala, njune poti pa so se, kot kaže, prekrižale v zakulisju, kjer je bil trener Chelseaja zelo vljuden. ''Naletel sem na Mourinha in mu segel v roko,'' je za špansko televizijsko postajo kasneje povedal Casillas. ''Rekel mi je 'vidimo se v Londonu, vso srečo'.''

Kratko in jedrnato.

Casillas je po zmagi, s katero se je portugalski prvoligaš zavihtel na vrh svoje skupine, razkril, da si želi vrnitve na Santiago Bernabéu, kjer bi se rad v osmini finala pomeril s svojo nekdanjo ekipo.

''Zelo rad bi v osmini finala igral z Real Madridom. Upam, da jim bo šlo dobro in bodo osvojili obe lovoriki v Španiji,'' je sklenil legendarni vratar.

Foto: EPA jose mourinho

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.