Šport > Nogomet
17 ogledov

Kaj je Mourinho rekel Casillasu?

iker casillas EPA
Nekdanji vratar madridskega Reala je razkril, kaj mu je po tekmi dejal José Mourinho, s katerim sta se znašla na nasprotnih bregovih v času, ko je portugalski strateg sedel na klopi belega baleta.

Casillas 1, Mourinho 0! Španski čuvaj mreže je zmagovalec internega dvoboja z nekdanjim trenerjem, s katerim sta se prvič po tem, ko je portugalski nogometni strokovnjak zapustil Madrid, spet srečala na zelenici.

Porto je v drugem krogu skupinskega dela Lige prvakov doma premagal angleškega prvaka (2:1) in se zavihtel na vrh lestvice skupine G, medtem ko je Chelsea nazadoval na tretje mesto.

casillas izjava | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Televizijske kamere na srečanju niso ujele snidenja med Mourinhom in Casillasom, a nekdanja nasprotnika sta si po tekmi vendarle izmenjala nekaj besed.

Vratar Porta je v prvem pogovoru z novinarji takoj po koncu obračuna dejal, da se z Mourinhom nista srečala, njune poti pa so se, kot kaže, prekrižale v zakulisju, kjer je bil trener Chelseaja zelo vljuden. ''Naletel sem na Mourinha in mu segel v roko,'' je za špansko televizijsko postajo kasneje povedal Casillas. ''Rekel mi je 'vidimo se v Londonu, vso srečo'.''

Kratko in jedrnato.

Casillas je po zmagi, s katero se je portugalski prvoligaš zavihtel na vrh svoje skupine, razkril, da si želi vrnitve na Santiago Bernabéu, kjer bi se rad v osmini finala pomeril s svojo nekdanjo ekipo.

''Zelo rad bi v osmini finala igral z Real Madridom. Upam, da jim bo šlo dobro in bodo osvojili obe lovoriki v Španiji,'' je sklenil legendarni vratar.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.