Novo poglavje v štirinajstletni bežigrajski sagi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Kalvarija Centralnega stadiona za Bežigradom se nadaljuje.
Oglej si celoten članek

Ministrstvo za okolje in prostor je konec marca družbi Bežigrajski športni park (BŠP), v katerem je partner tudi Olimpijski komite Slovenije (OKS), zavrnilo izdajo gradbenega dovoljenja za projekt na območju Plečnikovega stadiona. 

O tej temi je na seji izvršnega odbora OKS, ki je potekala prek videopovezave, na kratko spregovoril predsednik OKS Bogdan Gabrovec. 

Slovenija Pečečnik bi Plečnikov stadion vrnil državi

Gabrovec je dejal, da bodo lahko "o štirinajstih letih žalostne zgodovine obnove razpadajočega športnega parka v središču Ljubljane" govorili po novinarski konferenci 21. aprila.

Na omenjenem dogodku bo prvi mož BŠP - uspešni podjetnik Joc Pečečnik, predstavil nadaljno vizijo dolgotrajnega projekta. Prve načrte, ki so bili narejeni že v prvem desetletju novega tisočletja, lahko vidite na spodnji fotografiji.

Foto: Žurnal24 stadion za Bežigradom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:25 14. April 2021.

    Tipično slovensko. Najprej kaj je čigavo, potem odlašati in opustiti, da vse razpade in je kapitalna sramota Ljubljane (podobno hotel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.