"Kaj si mislimo o Tottenhamu? Sranje!"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Navijači Arsenala se bodo ob videnem najbrž nasmejali, medtem ko ljubiteljem Tottenhama fotografija ne bo všeč.
Oglej si celoten članek

Vezist Arsenala, Španec Santi Cazorla, je bil v nedeljo zvečer skupaj z nekdanjim članom Topničarjev Robertom Pirèsom gost oddaje Le Club du dimanche (Nedeljski klub, op. a.) na eni od francoskih televizij.

Po oddaji je francoski navijač Arsenala (na Twitterju @ZouMSS) uspel dobiti fotografijo, na kateri nogometna velemojstra pozirata z napisom, ki žali največje rivale Topničarjev - Tottenham Hotspur.

Priložnost za provokacije

"Kaj si mislimo o Tottenhamu? Sranje! Kaj si mislimo o sranju? Tottenham!", je bilo zapisano na listu papirja, ki sta ga v rokah držala Španec in Francoz. Omenjeno besedilo je tudi del priljubljene pesmi navijačev rdeče-belega kluba iz severnega Londona.

Navijači Topničarjev so vedno znali natresti soli na rano bližnjih rivalov. V letošnji sezoni, ko je Arsenal prvi na lestvici, Tottenham pa trenutno šele šesti, je provociranje še toliko bolj nazorno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.