Šport > Nogomet
22 ogledov

"Kaj si mislimo o Tottenhamu? Sranje!"

Santi Cazorla Robert Pires Tottenham Shit Reševalni pas/Twitter
Navijači Arsenala se bodo ob videnem najbrž nasmejali, medtem ko ljubiteljem Tottenhama fotografija ne bo všeč.

Vezist Arsenala, Španec Santi Cazorla, je bil v nedeljo zvečer skupaj z nekdanjim članom Topničarjev Robertom Pirèsom gost oddaje Le Club du dimanche (Nedeljski klub, op. a.) na eni od francoskih televizij.

Po oddaji je francoski navijač Arsenala (na Twitterju @ZouMSS) uspel dobiti fotografijo, na kateri nogometna velemojstra pozirata z napisom, ki žali največje rivale Topničarjev - Tottenham Hotspur.

Priložnost za provokacije

"Kaj si mislimo o Tottenhamu? Sranje! Kaj si mislimo o sranju? Tottenham!", je bilo zapisano na listu papirja, ki sta ga v rokah držala Španec in Francoz. Omenjeno besedilo je tudi del priljubljene pesmi navijačev rdeče-belega kluba iz severnega Londona.

Navijači Topničarjev so vedno znali natresti soli na rano bližnjih rivalov. V letošnji sezoni, ko je Arsenal prvi na lestvici, Tottenham pa trenutno šele šesti, je provociranje še toliko bolj nazorno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.