"Kaj ste delali včeraj? Jaz sem bil ugrabljen."

Foto: EPA
Foto: EPA
Novozelandski prvak v jiu-jitsuju je bil ugrabljen na prizorišču olimpijskih iger.
Oglej si celoten članek

Novozelandski prvak v jiu-jitsuju Jason Lee je dva tedna pred olimpijskimi igrami odpotoval v Rio, kjer je imel dogovorjeno borbo. A situacija se je konkretno zapletla.

V mestu so ga ustavili možje, oblečeni v uniforme vojaške policije (kasneje se je izkazalo, da nikakor ni šlo organe pregona, temveč maskirane nepridiprave) in mu dejali, da bo aretiran, če ne prisede v njihovo vozilo. Ko je vstopil v vozilo, so od njega zahtevali denar. Dal jim je 450 funtov in nato so ga milostno pustili na svobodo, je njegovo zgodbo povzel novozelandski portal Stuff.co.

"Brazilija je z**bana v vsakem smislu"

"Brazilija je z**bana v vsakem mogočem smislu. Ne vem, kaj je bolj depresivno: da se tujcem tukaj dogajajo takšne stvari, ali dejstvo, da Brazilci živijo v družbi, kjer se takšno s**nje dogaja vsak dan," je Lee dejal po incidentu.

Na Twitterju je novozelandski borec zapisal zanimivo sporočilo: "Kaj ste počeli včeraj? Jaz sem bil ugrabljen. Gremo olimpijske!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • h3o
    14:59 25. Julij 2016.

    ja in kako veš da jih je 99% dobrih? Sej albanci so tudi zasedli kosovo, tako fajni ljudje, pa so …

  • Že že ampak ljudje ne razmišljajo z glavo. Sej zato se tud tok folka boji imigrantov pa beguncev pa čeprav …

  • 14:11 25. Julij 2016.

    Brazilija nista sam Rio in Sao paulo. Tam je Brazilija z**bana. So kraji in zvezne dezele, ki so kot dan …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.