Šport
33 ogledov

"Kaj ste delali včeraj? Jaz sem bil ugrabljen."

Rio de Janeiro vojaška policija EPA
Novozelandski prvak v jiu-jitsuju je bil ugrabljen na prizorišču olimpijskih iger.

Novozelandski prvak v jiu-jitsuju Jason Lee je dva tedna pred olimpijskimi igrami odpotoval v Rio, kjer je imel dogovorjeno borbo. A situacija se je konkretno zapletla.

V mestu so ga ustavili možje, oblečeni v uniforme vojaške policije (kasneje se je izkazalo, da nikakor ni šlo organe pregona, temveč maskirane nepridiprave) in mu dejali, da bo aretiran, če ne prisede v njihovo vozilo. Ko je vstopil v vozilo, so od njega zahtevali denar. Dal jim je 450 funtov in nato so ga milostno pustili na svobodo, je njegovo zgodbo povzel novozelandski portal Stuff.co.

"Brazilija je z**bana v vsakem smislu"

"Brazilija je z**bana v vsakem mogočem smislu. Ne vem, kaj je bolj depresivno: da se tujcem tukaj dogajajo takšne stvari, ali dejstvo, da Brazilci živijo v družbi, kjer se takšno s**nje dogaja vsak dan," je Lee dejal po incidentu.

Na Twitterju je novozelandski borec zapisal zanimivo sporočilo: "Kaj ste počeli včeraj? Jaz sem bil ugrabljen. Gremo olimpijske!"

Komentarjev 3
  • h3o 14:59 25.julij 2016.

    ja in kako veš da jih je 99% dobrih? Sej albanci so tudi zasedli kosovo, tako fajni ljudje, pa so potem kar ustvarili svojo državo iz Srbije

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:54 25.julij 2016.

    Že že ampak ljudje ne razmišljajo z glavo. Sej zato se tud tok folka boji imigrantov pa beguncev pa čeprav jih je velika večina čist dobrih ljudi. ampak zarad tistga 1% psihopatov ki izstopa...vse mečejo v isti koš.

  • jakec1575 14:11 25.julij 2016.

    Brazilija nista sam Rio in Sao paulo. Tam je Brazilija z**bana. So kraji in zvezne dezele, ki so kot dan in noc proti Riu.