Kaj takšnega pa še ne!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Luka Dončić je ob odlični predstavi poskrbel še za nekaj smeha.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v noči na četrtek v zelo napeti tekmi klonili proti Minnesota Timberwolves (108:110), še enkrat več je blestel Luka Dončić. Slovenec je navduševal domače občinstvo, polnil statistiko in pokazal nekaj unikatnih vragolij.

Epsko Poleg Dončića je to uspelo le še enemu legendarnemu asu

Sredi tretje četrtine pa je Ljubljančan uspel še nasmejati navijače. Pri prodoru se mu je desni copat namreč izmuznil z noge, med akcijo pa si ga ni mogel natakniti nazaj na stopalo.

Zato je moral v obrambo steči z le enim copatom, v tem času pa se je pozabaval eden od pristašev Dallas v prvi vrsti.

Video Dragić v težavah, Dončić lomil gležnje

Izgubljeni copat je namreč vzel in si ga, medtem ko je na nogi še imel svoj čevelj, poskušal obuti. Vse skupaj se je končalo s salvami smeha, Dončić pa je svoj del opreme dobil nazaj v naslednji napadalni akciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:41 5. April 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.