Kajzerjeva se bo borila za bron

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenska judoistka je samo še eno zmago oddaljena od olimpijskega odličja.
Oglej si celoten članek

Slovenska judoistka Kaja Kajzer ostaja v igri za bronasto odličje v kategoriji do 57 kg, potem ko je v podaljšku repasaža z metom za ipon premagala Izraelko Timno Nelson Levy. Za bron se bo pomerila s poraženko polfinalnega dvoboja med Kanadčanko Jessico Klimkait in Francozinjo Sarah Leonie Cysique.

Po štirih minutah dvoboja si ne Slovenka ne Izraelka ni priborila točke, je pa Kazjerjeva prejela dve kazni, zato ni smela biti preveč pasivna, saj bi tretja kazen pomenila izgubljen dvoboj. Po 5:45 minutah dvoboja je slovenski judoistki, drugi z letošnjega EP, uspel met za ipon, s tem pa se je uvrstila v obračun za bronasto medaljo.

Enaindvajsetletna Ljubljančanka je v današnjem uvodnem krogu premagala Mongolko Sumiyo Dorjsuren, v drugem Tajvanko Chen-Ling Lien, potem pa je v četrtfinalu morala priznati premoč kosovski tekmici Nori Gjakovi, ki je slavila z iponom.

Foto: Epa kaja kajzer

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.