Kaká: "Hvala za vse in Hala Madrid"

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilec Kaká se je v čustvenem odprtem pismu zahvalil za podporo, ki jo je bil deležen v Madridu.
Oglej si celoten članek

Brazilski reprezentant Kaká se je na zadnji dan prestopnega roka preselil nazaj k AC Milanu, kjer si je tudi naredil ime v evropskem nogometu. Ofenzivni vezist je podpisal dveletno pogodbo z Rossoneri.

"Dragi Madridisti. Štiri sezone dela in predanosti. V teh štirih letih sem v belem dresu Reala osvojil tri lovorike in užival v spoštovanju in ljubezni kluba do mene. Vrnitev v Milan je zame nova stran v življenski knjigi, a v srcu bom obdržal lepe trenutke in občutek, da sem dal vse za uspeh ekipe," je na Twitterju zapisal Kaká.

"Hvala in Hala Madrid"

"Biti del zgodovine tako velikega kluba, kot je Real Madrid, je bil eden najlepših delov mojega življenja, čeprav so bili tudi težki trenutki. Rad bi se zahvalil vsem kolegom, trenerjem, uslužbencem, upravi, predsedniku Florentinu, vsem navijačem Madrida in ostalim po svetu, ki so me podpirali. Hvala in Hala Madrid," je zaključil Brazilec.

31-letnik je z Realom osvojil prvenstvo, pokal in superpokal. V Madrid je prišel leta 2009 kot eden od treh "galaktikov" ob Cristianu Ronaldu in Karimu Benzemaju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.