Šport > Nogomet
20 ogledov

Kaká: "Hvala za vse in Hala Madrid"

kaka EPA
Brazilec Kaká se je v čustvenem odprtem pismu zahvalil za podporo, ki jo je bil deležen v Madridu.

Brazilski reprezentant Kaká se je na zadnji dan prestopnega roka preselil nazaj k AC Milanu, kjer si je tudi naredil ime v evropskem nogometu. Ofenzivni vezist je podpisal dveletno pogodbo z Rossoneri.

"Dragi Madridisti. Štiri sezone dela in predanosti. V teh štirih letih sem v belem dresu Reala osvojil tri lovorike in užival v spoštovanju in ljubezni kluba do mene. Vrnitev v Milan je zame nova stran v življenski knjigi, a v srcu bom obdržal lepe trenutke in občutek, da sem dal vse za uspeh ekipe," je na Twitterju zapisal Kaká.

"Hvala in Hala Madrid"

"Biti del zgodovine tako velikega kluba, kot je Real Madrid, je bil eden najlepših delov mojega življenja, čeprav so bili tudi težki trenutki. Rad bi se zahvalil vsem kolegom, trenerjem, uslužbencem, upravi, predsedniku Florentinu, vsem navijačem Madrida in ostalim po svetu, ki so me podpirali. Hvala in Hala Madrid," je zaključil Brazilec.

31-letnik je z Realom osvojil prvenstvo, pokal in superpokal. V Madrid je prišel leta 2009 kot eden od treh "galaktikov" ob Cristianu Ronaldu in Karimu Benzemaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.