Šport > Nogomet
30 ogledov

Kakáju se obeta črn scenarij

Kaka se v Madridu ni naigral. Se bo vrnil v prestolnico mode, kjer je preživljal Žurnal24 main
Real Madrid je z nakupom Isca in zanimanjem za Asierja Illarramendija Brazilcu Kakáju poslal jasno sporočilo, da so mu dnevi v Madridu šteti.

Kaká, ki se na vse pretege trudi, da bi našel mesto v začetni enajsterici kraljevega kluba, si veliko obeta od sodelovanja s Carlom Ancelottijem, a če gre soditi po okrepitvah v vrstah galaktikov, Kaká ni prioriteta italijanskega trenerja.

Isco, ki je že podpisal z Realom, je deset let mlajši od brazilskega nogometaša, Illarramendi, čigar usoda še ni znana, pa osem. Oba bi imela veliko prednost pred Brazilcem, ki se pod taktirko Joséja Mourinha ni naigral.

Najboljša rešitev prestop

Kaká je lansko sezono preživel v senci Mesuta Özila, Luke Modrića in Joséja Callejóna, ki so vsi uživali večjo mero zaupanja s strani portugalskega trenerja. S prihodom dveh mladih nogometašev se zdi, da so se vrata v prvo postavo za Kakája dokončno zaprla. Ko v enačbo vstopijo še Xabi Alonso, Sami Khedira in Ángel Di María, je jasno, da si bo Kaká težko izboril celo mesto na klopi.

Nekdanji zvezdnik AC Milana sicer vztraja, da si želi do izteka pogodbe ostati na Santiagu Bernabéuu. Zanj se zanimata dva brazilska kluba, São Paulo in Corinthias, ponudbe pa dežujejo tudi iz ZDA, Rusije in Kitajske. Če bo Kaká zavrnil vse ponudnike, se lahko zgodi, da bo imel v naslednji sezoni ogromno prostega časa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.