Šport > Nogomet
30 ogledov

Galliani v Madrid prišel po Kakája: prestop gratis?!

Ancelotti Ronaldo Kaka Real Madrid priprave Valdebebas trening EPA
Španski mediji poročajo, da sta se na stadionu Santiago Bernabéu v Madridu danes srečala podpredsednik AC Milana Adriano Galliani in predsednik Real Madrida Florentino Pérez.

Dogovor za povratek Kakája k AC Milanu je po prepričanju španskih spletnih medijev "neizbežen", brazilski vezist, ki je iz Milana k Real Madridu leta 2009 prišel kot eden najdražjih nogometašev v zgodovini, pa bo podpisal dveletno pogodbo s polovično plačo v primerjavi s tisto, ki jo je do sedaj prejemal na Bernabéuu.

Prvi operativec rdeče-črnih Adriano Galliani in Realov predsednik Florentino Pérez naj bi se v nedeljo okrog tekme belega baleta z Athleticom Bilbaom (3:1) sestala glede zadnjih podrobnosti, Milan pa bojda pričakuje, da bo Kakája dobil – zastonj! 

V štirih letih od igralca za 68,5 milijona evrov do "zastonjkarja"

Real bo namreč z odhodom Brazilca letno prihranil kar 10 milijonov evrov, ki jih je do sedaj namenjal za plačo svojega grelca klopi, Kaká pa bo moral na San Siru sprejeti tudi mnogo nižje pogoje (pet milijonov letno).

"Poizkusili bomo, ampak povratek Kakája bo težek," je za športni dnevnik La Gazzetta dello Sport pred letom za Madrid dejal Galliani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.