Kaká imun na ''virus Fife''

Foto: EPA
Foto: EPA
''Virus Fifa'' je prizadel mnoge nogometaše Real Madrida, medtem ko je Kakája povzdignil v superheroja. Brazilec po dolgem času spet kaže predstave, zaradi katerih je leta 2007 osvojil nagrado za najboljšega nogometaša na svetu.
Oglej si celoten članek

Kaká je prvič po letu 2010 zaigral za brazilsko reprezentanco in se prelevil v nogometaša, ki je leta 2007 osvojil zlato žogo in za katerega so v madridskem Realu odšteli 65 milijonov evrov.
Foto: EPA kaka brazilija Kaká je po nastopu za Brazilijo dvakrat zaigral v začetni postavi belega baleta, saj se Mourinho očitno zaveda, da je potrebno dobro formo Brazilca izkoristiti. Portugalski strateg želi v prvi vrsti Realu zagotoviti optimalno postavo, obenem pa Kakáju pokazati, kako pomemben je za Real Madrid. Prav zato ga Mou namerava vključiti v začetno enajsterico tudi na tekmi s Celto.

Enjasterica, ki bo odprla tekmo proti Celti, ostaja uganka, saj so poškodovani Arbeloa, Coentrao in Marcelo, za nameček pa manjka še Khedira. Mourinho bi lahko na igrišče skupaj poslal Kakája in Özila - rešitev, ki je v lanski sezoni večkrat obrodila sadove.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.