Šport > Nogomet
18 ogledov

Kaká imun na ''virus Fife''

kaka brazilija EPA
''Virus Fifa'' je prizadel mnoge nogometaše Real Madrida, medtem ko je Kakája povzdignil v superheroja. Brazilec po dolgem času spet kaže predstave, zaradi katerih je leta 2007 osvojil nagrado za najboljšega nogometaša na svetu.

Kaká je prvič po letu 2010 zaigral za brazilsko reprezentanco in se prelevil v nogometaša, ki je leta 2007 osvojil zlato žogo in za katerega so v madridskem Realu odšteli 65 milijonov evrov.

kaka brazilija | Avtor: EPA EPA
Kaká je po nastopu za Brazilijo dvakrat zaigral v začetni postavi belega baleta, saj se Mourinho očitno zaveda, da je potrebno dobro formo Brazilca izkoristiti. Portugalski strateg želi v prvi vrsti Realu zagotoviti optimalno postavo, obenem pa Kakáju pokazati, kako pomemben je za Real Madrid. Prav zato ga Mou namerava vključiti v začetno enajsterico tudi na tekmi s Celto.

Enjasterica, ki bo odprla tekmo proti Celti, ostaja uganka, saj so poškodovani Arbeloa, Coentrao in Marcelo, za nameček pa manjka še Khedira. Mourinho bi lahko na igrišče skupaj poslal Kakája in Özila - rešitev, ki je v lanski sezoni večkrat obrodila sadove.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.