Kako se mu je maščevalo! LeBron je začel, Butler ga je 'ubil'

Foto: Print Screen butler
Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.
Oglej si celoten članek

Veliki junak zmage Miami Heat na tretji tekmi NBA finala z Los Angeles Lakers je imel po doseženem košu, s katerim je vročica dobro minuto pred koncem povedla za devet točk, sporočilo za LeBrona Jamesa.

"V težavah si," mu je v slogu elitnega "trash-talkerja" zabrusil Jimmy Butler.

Epski prizori Dragić se je moral oglasiti: "Brat moj, dokazal si ..."

Kot se je izkazalo, je imela zgodba zanimivo ozadje. Butler je po tekmi pojasnil, da je bila njegova reakcija zgolj odziv na Jamesovo prokovacijo na začetku tekme.

"Najprej naj poudarim, da to ni bilo zbadanje (trash talk, op. a.) z moje strani. Bron mi je nekaj rekel ob koncu prve četrtine. Jaz sem mu odgovoril v četrti," je povedal zvezdnik Miamija.

Foto: Epa lebron james jimmy butler

Butler je sinoči povsem zasenčil LeBrona, ki je o neposrednem dvoboju z velikim tekmecem dejal: "Uživam. Jimmy je eden najboljših tekmovalcev v ligi."

Slaba reklama Svinjarija LeBrona, to je naredil pred koncem tekme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.