Kako se razumeta Kyrie in Luka? To je odgovor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić je vselej pripravljen na 'zafrkancijo'.
Oglej si celoten članek

Po prihodu Kyrieja Irvinga v Dallas so se mnogi spraševali, kakšen odnos bosta zgradila z Luko Dončićem. Zaenkrat na parketu velezvezdniškemu dvojcu še ni steklo po načrtih, a se zunaj parketa Slovenec in v Avstraliji rojeni Američan očitno razumeta zelo dobro. 

Med All-Star vikendom lige NBA sta oba na račun drugega podelila kopico komplimetov, med samim dvobojem pa sta sedela skupaj na klopi moštva, ki ga je izbral kapetan LeBron James. Irving tudi tokrat ni imel miru pred soigralcem. Luka, ki je znan po svojih 'zafrkancijah', ga je tako potrepljal po rami, Kyrie pa je potreboval nekaj trenutkov, da je dojel, kdo si želi njegovo pozornost. Dončića je izdal smeh, ki ga ni uspel zadržati.

Poteza je navdušila predvsem navijače Dallasa, ki podrobno spremljajo odnos največjih zvezdnikov franšize. Po videnem sodeneč vsaj s te strani ni razloga za zaskrbljenost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.