Šport > Košarka
10789 ogledov

Kako se razumeta Kyrie in Luka? To je odgovor

Kyrie Irving Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić je vselej pripravljen na 'zafrkancijo'.

Po prihodu Kyrieja Irvinga v Dallas so se mnogi spraševali, kakšen odnos bosta zgradila z Luko Dončićem. Zaenkrat na parketu velezvezdniškemu dvojcu še ni steklo po načrtih, a se zunaj parketa Slovenec in v Avstraliji rojeni Američan očitno razumeta zelo dobro. 

Med All-Star vikendom lige NBA sta oba na račun drugega podelila kopico komplimetov, med samim dvobojem pa sta sedela skupaj na klopi moštva, ki ga je izbral kapetan LeBron James. Irving tudi tokrat ni imel miru pred soigralcem. Luka, ki je znan po svojih 'zafrkancijah', ga je tako potrepljal po rami, Kyrie pa je potreboval nekaj trenutkov, da je dojel, kdo si želi njegovo pozornost. Dončića je izdal smeh, ki ga ni uspel zadržati.

Poteza je navdušila predvsem navijače Dallasa, ki podrobno spremljajo odnos največjih zvezdnikov franšize. Po videnem sodeneč vsaj s te strani ni razloga za zaskrbljenost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice