Šport > Košarka
28407 ogledov

Dončić navdušil z odgovorom na bahavo potezo Moranta

Print Screen
Slovenski košarkar je tako kot vselej doslej skrbel za dobro razpoloženje na All-Star tekmi.

Košarkarski spektakel v Salt Lake Cityju so nekateri igralci izkoristili za razkazovanje svojih izjemnih veščin, medtem ko so drugi bolj kot z igro navduševali s komičnimi vložki.

V skupino slednjih prištevamo tudi Luko Dončića, ki je tokrat poskrbrel za šaljivo opazko po vpadljivi potezi Jaja Moranta.

Luka Dončić All-Star tekma Šport Dončić zabil kar med intervjujem, LeBron priznal premoč Giannisu

Branilec Memphis Grizzlies, znan kot eden najbolj atletskih košarkarjev v ligi, je v enem izmed napadov navdušil s spektakularnim zabijanjem, kar je botrovalo šaljivemu odzivu slovenskega košarkarja.

Ta ima sicer v ligi NBA sloves podpovprečnega, kar zadeva atletske sposobnosti in zmožnosti zabijanja, čeprav je že nekajkrat dokazal, da je tudi v teh segmentih igre močno napredoval.

"Tudi jaz lahko to naredim, vendar mi nihče ne da priložnosti," se je pošalil slovenski as in požel val navdušenja.

Luka Dončić Nikola Jokić "Če nam ne uspe ..." Šport Neverjetno, kaj je o Luki izjavil dvakratni zaporedni MVP lige Jaylen Brown Žalostna realnost Šport Klubski soigralec MVP-ja All-Star tekme: "To ni košarka!"

"To je ena najbolj smešnih reči, kar sem jih kadarkoli slišal od košarkarja na igrišču," je zapisal nek uporabnik spleta, drugi pa je dodal: "Dajte Luki priložnost, takoj!"

Komentarjev 2
  • igor64 08:56 22.februar 2023.

    Mislim , da bi si tudi Peter Vilfan že pred mnogimi leti zaslužil , da mu v Stožicah pod stropom visi njegov dres

  • optimist11 21:15 20.februar 2023.

    Zdaj si pa zamislite ko je Peter Vilfan pred cca. 35 leti tako zabijal (nazaj čez glavo) pri Jugoplastiki. Folku se je mešalo.