Šport > Košarka
30025 ogledov

NBA svet izbruhnil zaradi Dončića: "Luka, kaj te je pičilo?"

Luka Dončić Print Screen
Pošastno zabijanje Luke Dončića na tekmi v Dallasu.

V košarkarskih krogih močno odmeva vrhunska poteza Luke Dončića na tekmi s Portland Trail Blazers. Slovenec je v enem izmed napadov postregel s pošastnim zabijanjem, s katerim je na noge dvignil nabito polne tribune Dallasove dvorane. 

Dončić se je po tekmi hvalisal, da ima najvišji odriv v svojem moštvu, pri tem pa se je pošalil tudi na račun soigralca Christiana Wooda. Ta mu ni ostal dolžan, več o tem si preberite TUKAJ.

Dončićevo zabijanje je močno odmevalo tudi na družbenih omrežjih, kjer se je trlo domiselnih zapisov na račun njegove spektakularne poteze.

Luka Dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Luka komaj verjame lastnemu zabijanju," so akcijo pospremili na uradnem profilu lige NBA. "OMG," pa so zapisali upravljalci računa Dallas Mavericks in dodali posnetke iz različnih zornih kotov.

"Luka, kaj te je pa pičilo?" se je spraševal uporabnik Jason Gallagher, novinar Bleacher Reporta Dan Favale pa je zapisal: "Najboljša stvar pri zabijanju Luke Dončića je reakcija Luke Dončića."

Luka Dončić NBA Šport Šok iz Dallasa: Dončić spet na stranskem tiru

Oglasila se je tudi novinarka Dallas Morning Newsa Callie Caplan. "Zaradi Dončićevega zabijanja Frank Ntilikina že drugič v tem tednu izgleda, kot da bi videl duha."

"Sploh nisem navijač Luke Dončića, ampak tale trik in zabijanje, v tole pa je bilo vloženega veliko truda," pa je ocenil uporabnik Rob Knight.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.