Šport > Košarka
1283 ogledov

Šok iz Dallasa: Dončić spet na stranskem tiru

Luka Dončić Profimedia
Najboljši slovenski košarkar ima v zadnjih dneh nekaj težav s poškodbami.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić ponoči ne bo igral v dresu Dallas Mavericks proti Cleveland Cavaliers v severnoameriški ligi NBA, so sporočili iz vrst ekipe iz Teksasa. Triindvajsetletni Ljubljančan bo počival zaradi načete stegenske mišice.

Dončić bo dobil dan počitka pred drugo od tekem v zaporednih dneh. Danes je ob zmagi proti Portland Trail Blazers s 130:110 igral 29 minut ter dosegel 33 točk in devet skokov.

Luka Dončić Ena izmed želja Šport Kakšna okrepitev bi to bila! Dallas zagrizel za enega najboljših iz naše regije

Tekma proti Clevelandu bo tretja, ki jo bo v tej sezoni Ljubljančan izpustil, nazadnje ni igral ob porazu s 115:144 proti Chicago Bulls pred natanko tednom dni. Na preostalih 27 v rednem delu je v povprečju Dončić dosegel 33 točk, 8,3 skoka ter 8,7 asistence na tekmo.

Trener Dallasa Jason Kidd na obračunu proti Clevelandu, pred nekaj dnevi so Cavaliers zanesljivo s 105:90 premagali Mavericks, ne bo računal niti na Spencerja Dinwiddieja, Josha Greena, Dwighta Powella in Maxija Kleberja.

Dallas v zahodni konferenci zaseda deveto mesto z razmerjem zmag in porazov 15-14. Cleveland je na vzhodu tretji (19-11).

Luka Dončić Strm pad Šport Tako nizko je že padel Luka, to je glavni razlog Luka Dončić Noro! Šport Luka tudi z zabijanjem obnorel dvorano, še sam ni mogel verjeti
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.