Šport > Košarka
6027 ogledov

Neverjetno, kaj je o Luki izjavil dvakratni zaporedni MVP lige

Luka Dončić Nikola Jokić Epa
Nikola Jokić na All-Star vikendu ni skrival svojega navdušenja nad Luko Dončićem, s katerim sta tudi odlična prijatelja.

Za nami je še en All-Star vikend, na katerem se je vse vrtelo okoli največjih košarkarskih zvezdnikov na svetu. Vrhunec dogodka je znova bila (ali bi vsaj morala biti) tekma vseh zvezd, na kateri je po petih letih dominance ekipa LeBrona Jamesa sploh prvič izgubila, tokrat s 175:184 proti ekipi, ki jo je sestavil Giannis Antetokounmpo.

A če so mnogi pričakovali spektakel, na katerem se na polno med seboj udarijo najboljši košarkarji sveta, smo na koncu bili priča pravi farsi, ko nobena ekipa sploh ni igrala obrambe, nekaterim košarkarjem pa se več kot očitno sploh ni dalo stati na igrišču.

Luka Dončić Kyrie Irving Različna pristopa Šport Kyrie o Lukovem pristopu: "Je že v Mehiki? Ni ga bilo videti. Dajte mu pivo ..."

Nam je pa zato All-Star vikend ponudil številne zanimive intervjuje in izjave, saj so največji zvezdniki kar po vrsti morali odgovarjati na vprašanja, s katerimi igralci bi si najbolj želeli igrati, katerega izmed vseh zvezdnikov bi najraje pripeljali v svoj klub, če bi si lahko vzeli od kateregakoli košarkarja njegovo najboljšo lastnost, katera bi to bila in podobno.

Veliko zanimanja je tako požel srbski velikan Nikola Jokić, saj gre navsezadnje za najboljšega košarkarja sveta zadnjih treh let. Mnoge je tako zanimalo, kaj ima o podobnih temah za povedati dvakratni zaporedni MVP, njegovi odgovori pa so še posebej navdušili slovenske ljubitelje košarke.

Centra ekipe Denver Nuggets je tako najprej pričakalo vprašanje, kateremu izmed košarkarjev, ki seveda ni član Denverja, bi najbolj privoščil, da osvoji naslov. "Če nam ne uspe, bi seveda izbral Luko. Je moj odličen prijatelj in to je to," je Jokić izbral svojega velikega prijatelja Luko Dončića, preden mu je zapihal na dušo še s prav posebnimi komplimenti.

"Je prava vojska v enem človeku. Je človek, ki te lahko uniči. Nekdo, ki zna na pravi način vplivati na igro. Nihče ga ne more pokrivati. Če je na njem nižji košarkar, bo odigral proti njemu s hrbtom, če pa ga pokriva višji košarkar, ga bo preigral. Obenem pa ima ubijalski step-back. Ima izjemno visok košarkarski IQ. Ima neverjeten pregled nad igro, igrišče vidi na drugačnem nivoju, kot ostali. Kar se tiče košarke, je prav poseben košarkar. In tudi kot oseba, je zelo dober človek. Nekdo, s kom se lahko družiš," je hvalospev na Lukov račun končal najboljši košarkar na svetu.

Luka Dončić Imajo enako mnenje Šport Lukova izjava še naprej pretresa NBA, zdaj sta ga podprla še velika zvezdnika Luka Dončić All-Star tekma Šport Dončić zabil kar med intervjujem, LeBron priznal premoč Giannisu Čarodej Luka Dončić Noro, noro, noro Šport Ne, to ni fotomontaža, to je čarovnik Luka Luka Dončić Premagajte ga v ... Šport Se želite pomeriti z Luko Dončićem? V tem ga lahko vsakdo izzove!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice