Šport
2843 ogledov

Se želite pomeriti z Luko Dončićem? V tem ga lahko vsakdo izzove!

Luka.AI Chess.com
Si želite odigrati šahovsko partijo z Luko Dončićem? Zdaj lahko!

Pred nekaj meseci je Luka Dončić, eden najboljših košarkarjev na svetu, razkril, da zelo rad preko svojega mobilnega telefona odigra partijo šaha. Ko so ga namreč novinarji vprašali, če spremlja novice preko svojega mobitela, je slednji odgovoril, da svoj mobilni telefon uporablja zgolj za igranje šaha.

Šahovsko skupnost je tako seveda navdušila novica, da je eden najbolj prepoznavnih športnikov na svetu ljubitelj njihove priljubljene igre. Pravi pretres pa je povzročila novica, katero sta v noči na soboto razkrila naš košarkarski zvezdnik ter priljubljena spletna stran Chess.com.

Razkrila sta namreč, da sta združila moči in se povezala ter ustvarila Luka.AI šahovskega spletnega robota, katerega upravlja umetna inteligenca in se izboljšuje iz dneva v dan, več partij kot odigrate z njim.

Glede na to, da Luka.AI obstaja šele nekaj ur, njegov rating na spletni strani trenutno znaša 702 in ga je avtor tega članka (zelo skromen igralec šaha) premagal po vsega 23 potezah. Toda Luka naj bi se iz partije v partijo nadgrajeval (pred nekaj urami je imel rating 400) in več ljudi, kot se bo pomerilo z njim, močnejši bo postal.

Z Luka.AI se lahko pomerite tukaj. Srečno!

Luka.AI | Avtor: Chess.com Chess.com

Luka Dončić, Nikola Jokić Vse že odločeno? Šport Med 100 priznanimi NBA novinarji opravili anketo, tako bi glasovali za MVP-ja Luka Dončić All-star tekma Šport Dončić povedal resnico in prizadel marsikaterega navijača Luka Dončić Črna serija Šport Dončić razkril glavni vzrok za krizo Dallasa: "Veliko ljudi pozablja ..."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice