Kakšen oče, takšen sin! Mali Suárez že grize naokoli!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Jabolko ne pade daleč od drevesa ...
Oglej si celoten članek

Izjemni napadalec Barcelone, Urugvajec Luis Suárez, ki ga krasijo neverjetne nogometne sposobnosti, si je svoje ime v nogometnem svetu razen s svojimi goli ustvaril tudi s svojimi kontroverznimi potezami.

Foto: Profimedia Luis Suarez

Zadnji takšen znamenit incident se je zgodil pred petimi leti, ko je Urugvajec na tekmi Svetovnega prvenstva ugriznil Italijana Giorgia Chiellinija. Fifa mu je namenila štirimesečno prepoved igranja nogometa ter ga suspendirala za kar devet reprezentančnih tekem, saj Suarezu to ni bil niti približno prvi takšen incident...

Pred devetimi leti, ko je še igral za Ajax, je ugriznil PSV-jevega Otmana Bakkala ter dobil dve tekmi kazni, medtem ko je bil leta 2013 nova žrtev njegovi zob Srb Branislav Ivanović. Tudi takrat ga tako kot na Svetovnem prvenstvu sodniki niso opazili pri delu, a ga je naknadno Angleška nogometna zveza suspendirala za 10 tekem.

Foto: Profimedia Luis Suarez

Neki znanstvenik se je po Svetovnem prvenstvu v Braziliji celo pohvalil, da je izračunal, da je bilo v zadnjih letih dosti bolj verjetno, da vas ugrizne Luis Suárez, kot pa morski pes.

Uboga žena Fotografija Messija in Suáreza zažgala splet

Da pa jabolko ne pade daleč od drevesa, smo dobili potrditev na tekmi Barcelone proti Levanteju, ki jo je Blaugrana dobila z 1:0 ter si tako že zagotovila nov naslov državnih prvakov. Suárez je namreč po koncu tekme slavil naslov v družbi svojih otrok in medtem ko je v naročju držal svojega sinčka Lautara, ga je slednji po očetovem vzoru ugriznil v ramo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.