Šport > Nogomet
3054 ogledov

Fotografija Messija in Suáreza zažgala splet

suarez messi Epa
Soproga Luisa Suáreza se je znašla na stranskem tiru.

Lionel Messi in Luis Suárez sta se v četrtek udeležila slavnostnega dogodka v režiji Jordija Albe. Španski branilec je želel s soigralci proslaviti novo petletno pogodbo z Barcelono in uvrstitev v četrtfinale lige prvakov, potem ko so Katalonci v osmini finala izločili Lyon. 

Južnoameriška napadalca, ki se tudi v zasebnem življenju zelo dobro razumeta, sta se na zabavo pripeljala s Suárezovim avtomobilom. Urugvajec je sedel za volanom, Messi pa mu je delal družbo na sovoznikovem sedežu.

Suárezova boljša polovica Sofia Balbi je ob tej priložnosti pristala na zadnjem sedežu, kjer ji je družbo bržkone delala Messijeva boljša polovica Antonella Roccuzzo.

Na družbenih omrežjih so se usuli zbadljivi komentarji, češ da ima Suárez ob sebi raje Messija kot ženo. In to v avtomobilu, še dodajajo zlobni jeziki, ki je prav toliko njen kot njegov.

"Toda žena ni zabila 91 golov v koledarskem letu," je Suárezu v bran stopil nek uporabnik tviterja. Messiju je namreč toliko golov uspelo doseči v letu 2012.

"Nor bi bil, če bi Messija postavil kamorkoli drugam kot spredaj," je pristavil nekdo drug.

Komentarjev 2
  • gggg 08:06 16.marec 2019.

    Po bonton pač sedijo moški spredaj in ženske zadaj.

  • McClain 07:52 16.marec 2019.

    ja pa kaj si ja nor, kje boš pa božanstvo vozil drugje kot spredaj? Baba bo itak jutri spet spreda,j ko se bo peljala v shoping.

Sorodne novice