Kakšna smola za najboljšo slovensko igralko: "Zame je to hud udarec!"

Foto: Epa
Foto: Epa
Zidanškova je zaradi covida-19 predala finale Lozane.
Oglej si celoten članek

Slovenka teniška igralka Tamara Zidanšek se je še drugič v zadnjem letu okužila z novim koronavirusom.

Tokrat jo je okužba doletela v Lozani, kjer je morala zaradi bolezni odpovedati finale dvojic, v katerem bi morala skupaj z Norvežanko Ulrikke Eikeri igrati proti srbsko-francoski navezi Olga Danilović/Kristina Mladenovic.

"Očitno morate včasih narediti korak nazaj, da lahko nato naredite dva naprej. Sem resnično razočarana, da moram odpovedati svoj jutrišnji nastop v finalu dvojic ter prihajajoče turnirje na pesku. Včeraj zvečer sem se slabo počutila, danes zjutraj pa sem oddala pozitiven test."

"Naj je bil začetek sezone zame še tako uspešen, je šlo vse navzdol od moje prve okužbe februarja. Zame je to hud udarec, saj sem minule mesece trdo delala, da bi se vrnila na zmagovalna pota. Vse skupaj bom vzela kot nekaj dobrega in mogoče bom čez nekaj let videla, čemu je bilo to dobro."

"Za zdaj si bom morala vzeti pavzo s teniških igrišč in se počasi vrniti. Naredila pa bom vse, da bom pripravljena za avgustovsko odprto prvenstvo ZDA in upam, da bom lahko pokazal svoj najboljši tenis," je prek spletnih omrežij sporočila Zidanškova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.