Šport
260 ogledov

Kakšna smola za najboljšo slovensko igralko: "Zame je to hud udarec!"

Tamara Zidanšek Epa
Zidanškova je zaradi covida-19 predala finale Lozane.

Slovenka teniška igralka Tamara Zidanšek se je še drugič v zadnjem letu okužila z novim koronavirusom.

Tokrat jo je okužba doletela v Lozani, kjer je morala zaradi bolezni odpovedati finale dvojic, v katerem bi morala skupaj z Norvežanko Ulrikke Eikeri igrati proti srbsko-francoski navezi Olga Danilović/Kristina Mladenovic.

"Očitno morate včasih narediti korak nazaj, da lahko nato naredite dva naprej. Sem resnično razočarana, da moram odpovedati svoj jutrišnji nastop v finalu dvojic ter prihajajoče turnirje na pesku. Včeraj zvečer sem se slabo počutila, danes zjutraj pa sem oddala pozitiven test."

"Naj je bil začetek sezone zame še tako uspešen, je šlo vse navzdol od moje prve okužbe februarja. Zame je to hud udarec, saj sem minule mesece trdo delala, da bi se vrnila na zmagovalna pota. Vse skupaj bom vzela kot nekaj dobrega in mogoče bom čez nekaj let videla, čemu je bilo to dobro."

"Za zdaj si bom morala vzeti pavzo s teniških igrišč in se počasi vrniti. Naredila pa bom vse, da bom pripravljena za avgustovsko odprto prvenstvo ZDA in upam, da bom lahko pokazal svoj najboljši tenis," je prek spletnih omrežij sporočila Zidanškova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice