Šport
10278 ogledov

Bizarne scene na Wimbledonu, Đoković noče razkriti, kaj se dogaja

Novak Đoković Reševalni pas/Twitter
"Ne morem zdaj govoriti o tem, vse boste izvedeli," je na poizvedbo novinarjev po uvrstitvi v finale Wimbledona dejal Novak Đoković.

Novak Đoković je v polfinalu prestižnega teniškega turnirja v Londonu po štirih nizih ugnal domačega aduta Camerona Norrieja in je tako samo še zmago oddaljen od sedmega naslova na sveti travi oziroma 21. lovorike na grand slamih.

Novak Đoković Wimbledon Šport Norrie najprej šokiral Đokovića, nato je sledilo to...

V nedeljskem finalu se bo pomeril z velikim "sovražnikom", avstralskim porednim dečkom Nickom Kyrgisom, ki je v finale napredoval po odpovedi poškodovanega Rafaela Nadala.

novak đoković Na nož Šport Še ostrejši napad na Đokovića: "Ali ne vidite, kaj počne?" Rafael Nadal Wimbledon Wimbledon Šport Rafael Nadal odpovedal polfinalni nastop

Na Đokovićevi novinarski konferenci po petkovi zmagi nad Norriejem je beseda znova nanesla na nenavaden prizor, ki so ga kamere zabeležile med Srbovim obračunom osmine finala z Nizozemcem Timom van Rijthovenom.

Đoković je namreč med enim izmed premorov v roke vzel bel bidon in pred zaužitjem iskal potrditev članov njegove ekipe. Ko so mu iz lože prižgali zeleno luč, skrivnostne vsebine ni popil, temveč jo je vdihnil, kar je sprožilo številna ugibanja.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Panika Šport Nadal med dvobojem ignoriral prošnje družine

"Zelo me zanima, kaj je bilo v tem bidonu. Zagotovo ne tekočina. Đoković je pred zaužitjem gestikuliral svojemu trenerju. Zelo nenavadno," je poročal kolumnist Damian Rilley.

"To že ni bila pijača," je zapisal nek uporabnik twitterja. "Kaj, za vraga, je v Đokovićevi plastenki? Prisežem, da je vsebino inhaliral," je dodal drugi.

Đoković je imel na petkovem druženju z novinarji priložnost potešiti radovednost, vendar se za to ni odločil.

"Čarobni napoj," se je norčeval nekdanji prvi igralec sveta. "To je vse, kar lahko povem. Vse boste izvedeli, toda trenutno ne morem govoriti o tem. Kmalu boste izvedeli," je dodal 35-letnik.

Komentarjev 4
  • Avatar Leon
    Leon 13:48 09.julij 2022.

    Menda obstaja doping kontrola tudi v tenisu ? Rumeni tisk pač deluje .

  • Toma 13:23 09.julij 2022.

    Zrak iz druge odprtine!

  • PaPajapopi 11:35 09.julij 2022.

    Droga Portorož je še dobra. Pri vsakem športu bi jih morali vse testirati na prepovedane droge in poživila.