Nori vizualni efekti: Tako so se Vitezi lotili novincev v ligi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Spektakularna otvoritev sezone v Las Vegasu.
Oglej si celoten članek

Začela se je nova sezona lige NHL, na spektakularen način pa so jo odprli v Las Vegasu, kjes so se domači Golden Knights pomerili z novo franšizo lige Seattle Kraken. Uvod v dvoboj so pri klubu iz ameriške Meke igralništva popestrili z vizualnmi ućinki, zlati vitez je sredi ledene ploskve premagal 'pošast z lovkami', ki je predstavljala novinca v ligi.

Tudi sam dvoboj se je na koncu končal z zmago domačih. Max Pacioretti z dvema goloma in Jonathan Marchesault sta do 37. minute poskrbela za vodstvo gostiteljev s 3:0. Še pred drugim odmorom pa sta Seattle približala Ryan Donato s prvim golom v ligi in Jared McCann. Ko je Morgan Geekie v 48. minuti zadel za 3:3, sta bili moštvi znova rezultatsko poravnani. A le 35 sekund kasneje je Chandler Stephenson na podajo Paciorettija postavil končni izid.

Foto: Profimedia Las Vegas Golden Knights

V noči na petek bo Las Vegas na krilih prve zmage gostoval v Los Angelesu pri kraljih in slovenskem zvezdniku lige Anžetu Kopitarju.

Ko je Alex Killorn v 57. minuti znižal na 4:2, je domačim vrnil upanje le za kratko. Evan Rodrigues in Bryan Rust sta v naslednjih dveh minutah postavila končni izid, saj so gostitelji spet tvegali in iz gola potegnili vratarja. Pittsburgh bo sicer še močnejši po vrnitvi prvega zvezdnika Sidneyja Crosbyja, ki je gostovanje v Tampi izpustil zaradi poškodbe zapestja.

Foto: Profimedia Pittsburgh Penguns

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.