Kakšno legendarno družbo si je v Ameriki našel Luka Dončić

Foto: NBA.com/Twitter
Foto: NBA.com/Twitter
Luka Dončić se trenutno mudi v ZDA na pripravah svoje ekipe. Kot pa lahko vidimo, mu dobre družbe in koristnih nasvetov ne manjka.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je pri zgolj devetnajstih letih postal pravi zvezdnik evropske košarke, poleg naslova evropskih prvakov ter evropskih klubskih prvakov, se lahko pohvali tudi z nazivom MVP-ja Evrolige.

Dončić nedosegljiv Nesterović: Dončić bo moral hitro odrasti

Luka pa več kot očitno ne misli spati na svojih lovorikah. Potem, ko je bil kot tretji izbran na naboru s strani Atlante Hawks ter zamenjan v Dallas k Mavericksom, se Luka že pridno pripravlja na novo sezono.

Odgovor Dončić na twitterju objavil zapis o reprezentanci

Na njegovih pripravah pa mu ne manjka dobrih nasvetov. Pred dnevi je namreč objavil sliko, kako se na trenigu druži z dvakratktnim MVP-jem NBA Lige, Stephenom Curryjem, tokrat pa se mu je pridružil njegov idol ter petkratni osvajalec šampionskega prstana, Kobe Bryant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.