''Kampl in soigralci pod večjim pritiskom''

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
"Za mlade igralce je poskrbljeno in lahko razmišljamo le o svojem napredku, zato si želim v tem klubu ostati čim dlje," o igranju za Borussio govori Jon Gorenc Stanković.
Oglej si celoten članek

Včerajšnji prijateljski dvoboj proti Ukrajini se sicer ni zaključil po željah mladih slovenskih nogometašev, ki pa so kljub porazu z 0:2 predvsem v drugem polčasu potrdili, da premorejo kar nekaj potenciala. V zadnji vrsti je pričakovano izstopal 19-letni Jon Gorenc Stanković, ki sodi med največje upe slovenskega nogometa.

"V prvem polčasu se nikakor nismo ujeli, a smo na srečo našo igro stopnjevali in v drugem polčasu odlično konkurirali Ukrajincem, vendar nam je zmanjkalo malce sreče, da bi dosegli vsaj en zadetek. V zadnjih minutah so Ukrajinci zadeli še drugič in potrdili zmago," je obračun proti čvrstim Ukrajincem v pogovoru za Goal opisal 190 centimetrov visoki branilec, ki je pojasnil, da je bila slovenska reprezentanca blizu remiju, a so gostje v končnici še povišali vodstvo.

"Ne bi rekel, da nam je popustila zbranost. Nasprotnik je imel malce več sreče. Takšen je pač nogomet in morali smo se sprijazniti s porazom. Kljub vsemu smo dokazali, da se lahko kosamo s tako kakovostnim tekmecem. Na žalost nismo že od prve minute zaigrali kot znamo. Imeli smo težave s prilagoditvijo na sistem igre, ko pa smo se našli, smo zaigrali bistveno boljše in le malo je zmanjkalo, da bi iztržili vsaj neodločen izzid."

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.