Šport > Nogomet
23 ogledov

''Kampl in soigralci pod večjim pritiskom''

Jon Gorenc Stanković Katarina Ponjavić
"Za mlade igralce je poskrbljeno in lahko razmišljamo le o svojem napredku, zato si želim v tem klubu ostati čim dlje," o igranju za Borussio govori Jon Gorenc Stanković.

Včerajšnji prijateljski dvoboj proti Ukrajini se sicer ni zaključil po željah mladih slovenskih nogometašev, ki pa so kljub porazu z 0:2 predvsem v drugem polčasu potrdili, da premorejo kar nekaj potenciala. V zadnji vrsti je pričakovano izstopal 19-letni Jon Gorenc Stanković, ki sodi med največje upe slovenskega nogometa.

"V prvem polčasu se nikakor nismo ujeli, a smo na srečo našo igro stopnjevali in v drugem polčasu odlično konkurirali Ukrajincem, vendar nam je zmanjkalo malce sreče, da bi dosegli vsaj en zadetek. V zadnjih minutah so Ukrajinci zadeli še drugič in potrdili zmago," je obračun proti čvrstim Ukrajincem v pogovoru za Goal opisal 190 centimetrov visoki branilec, ki je pojasnil, da je bila slovenska reprezentanca blizu remiju, a so gostje v končnici še povišali vodstvo.

"Ne bi rekel, da nam je popustila zbranost. Nasprotnik je imel malce več sreče. Takšen je pač nogomet in morali smo se sprijazniti s porazom. Kljub vsemu smo dokazali, da se lahko kosamo s tako kakovostnim tekmecem. Na žalost nismo že od prve minute zaigrali kot znamo. Imeli smo težave s prilagoditvijo na sistem igre, ko pa smo se našli, smo zaigrali bistveno boljše in le malo je zmanjkalo, da bi iztržili vsaj neodločen izzid."

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.