Kampl na igrišču od prve minute

Foto: EPA
Foto: EPA
Borussia Dortmund je spomladanski del 1. Bundeslige s Kevinom Kamplom v postavi začela z remijem brez golov pri močnem Leverkusnu - Kamplu vseh 90 zelo solidnih minut.
Oglej si celoten članek

Kevin Kampl se je nekaj manj kot štiri leta po slovesu od Bayerja Leverkusna na BayAreni pojavil v majici kluba, za katerega je navijal kot otrok. Jürgen Klopp je novi slovenski okrepitvi Borussie Dortmunda proti nekdanji ekipi namenil debi od prve minute, Kampl pa je v napadu ob Ciru Immobileju združil moči s klubskim zvezdnikom Marcom Reusom.

Poleg številnih starih znancev ga je v farmacevtskem mestu čakal tudi nekdanji trener Roger Schmidt, ki ga je pri Salzburgu postavil na evropski zemljevid in mu skupaj s selektorjem mlade reprezentance Tomažem Kavčičem pomagal tudi pri preboju do slovenske A-reprezentance.

Dortmund je prvo tekmo spomladanskega dela prvenstva v Leverkusnu začel celo kot zadnja ekipa 1. Bundeslige, ki si jo je kljub temu prišel pogledat tudi selektor Nemčije Joachim Löw, obe moštvi pa sta se tako kot vsi v tem kolu z minuto molka oziroma aplavza poklonili preminulemu.

Več o tekmi in ostalih obračunih nemške 1. Bundeslige si lahko preberete na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.