Kampl poražen v Münchnu

Foto: EPA
Foto: EPA
Na uvodni tekmi letošnjega nemškega prvenstva je Bayern doma premagal Bayer Leverkusen.
Oglej si celoten članek

Aktualni prvak Bayern München je na svoji Allianz Areni suvereno ugnal Bayer Leverkusen (3:1) in napovedal pohod na nov naslov prvaka.

Bavarci so prva dva zadetka dosegli v uvodnih 20 minutah. Najprej je z glavo zadel Niklas Süle, nato pa po slabi reakciji obrambe iz bližine še Corentin Tolisso

Na 3:0 je iz enajstmetrovke povišal Robert Lewandowski v 53. minuti, po dobri uri igre pa je na igrišče vstopil Kevin Kampl. Do konca so "farmacevti" uspeli znižati prek Admirja Mehmedija, a to ni bilo dovolj za več kot dostojen poraz.

Bundesliga, 1. kolo:

Bayern München - Bayer Leverkusen 3:1 (2:0)
Süle 9., Tolisso 19., Lewandowski 53.; Mehmedi 65.

Sobota:
Hoffenheim - Werder Bremen
Hertha Berlin - Stuttgart
Hamburger SV - Augsburg
Mainz - Hannover
Wolfsburg - Borussia Dortmund
Schalke 04 - Leipzig

Nedelja:
Freiburg - Eintracht Frankfurt
Borussia Mönchengladbach - Köln

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.