Kampl povzroča skrbi Nemcem

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski reprezentant z ekipo Leipziga ni odpotoval v Ukrajino.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Leipziga so v četrtek v kvalifikacijah za Ligo Evropa remizirali v Ukrajini pri Zorji Lugansku brez zadetkov (0:0). Nemci verjamejo v napredovanje, njihov največji strah trenutno pa je poškodba slovenskega nogometaša Kevina Kampla, ki v Zaporožje sploh ni odletel, poroča agencija dpa.

V Leipzigu zdaj pričakujejo uvod v Bundesligo, kjer ekipo čaka gostovanje pri Borussii Dortmund in vse kaže, da bo Kampl, ki je eden najbolj vsestranskih igralcev v moštvu, zaradi poškodbe mišice verjetno manjkal tudi konec tedna. Njegova ekipa je imela v Ukrajini težave predvsem z realizacijo svojih priložnosti.

Zdravstvene težave imata tudi Jean-Kevin Augustin in Marcel Sabitzer, zato strokovni štab čaka zahtevna naloga pri sestavi prve enajsterice. Kaj pomeni Kampl za ekipo, je trener Ralf Rangnick povedal že pred odhodom v Ukrajino. "Predviden je bil za prvo enajsterico. V napadu in obrambi imamo veliko alternativ za nadomeščanje igralcev, na sredini igrišča pa nam manjka zamenjava zanj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.