Šport > Nogomet
687 ogledov

Kampl povzroča skrbi Nemcem

Kevin Kampl Epa
Slovenski reprezentant z ekipo Leipziga ni odpotoval v Ukrajino.

Nogometaši Leipziga so v četrtek v kvalifikacijah za Ligo Evropa remizirali v Ukrajini pri Zorji Lugansku brez zadetkov (0:0). Nemci verjamejo v napredovanje, njihov največji strah trenutno pa je poškodba slovenskega nogometaša Kevina Kampla, ki v Zaporožje sploh ni odletel, poroča agencija dpa.

V Leipzigu zdaj pričakujejo uvod v Bundesligo, kjer ekipo čaka gostovanje pri Borussii Dortmund in vse kaže, da bo Kampl, ki je eden najbolj vsestranskih igralcev v moštvu, zaradi poškodbe mišice verjetno manjkal tudi konec tedna. Njegova ekipa je imela v Ukrajini težave predvsem z realizacijo svojih priložnosti.

Zdravstvene težave imata tudi Jean-Kevin Augustin in Marcel Sabitzer, zato strokovni štab čaka zahtevna naloga pri sestavi prve enajsterice. Kaj pomeni Kampl za ekipo, je trener Ralf Rangnick povedal že pred odhodom v Ukrajino. "Predviden je bil za prvo enajsterico. V napadu in obrambi imamo veliko alternativ za nadomeščanje igralcev, na sredini igrišča pa nam manjka zamenjava zanj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.