Kampl si je omislil pravo velikanko

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski reprezentančni vezist Kevin Kampl bo božične praznike preživel v družbi svojih staršev, babice, strica in dekleta.
Oglej si celoten članek

Nogometaš nemškega Bayerja iz Leverkusna je v pogovoru za Bild razkril, da bo božične praznike preživel v družinskem krogu. ''Nedvomno sem družinski človek in prepričan sem, da bomo božič praznovali skupaj,'' je povedal Kampl.

Slovenskemu reprezentantu je pri okraševanju 3.2 metra visoke božične jelke na pomoč priskočila njegova mama Anica, ki jo najbolj veseli, da je Kevin po kriznem obdobju v dresu Borussie Dortmund znova na pravi poti. ''Moj sin je spet srečen. Njegova sreča je najboljše božično darilo,'' je povedala.

Kampl bo konec decembra preživel v ZDA, kamor se bo odpravil bo božiču. ''Želeli smo si v Salzburg, vendar ni bilo dovolj časa. V nedeljo letim v ZDA na priprave v Orlando,'' je dodal 25-letnik.

Fotografijo orjaške jelke si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.