Šport > Nogomet
33 ogledov

Kampl si je omislil pravo velikanko

kevin kampl božična jelka Reševalni pas/Twitter
Slovenski reprezentančni vezist Kevin Kampl bo božične praznike preživel v družbi svojih staršev, babice, strica in dekleta.

Nogometaš nemškega Bayerja iz Leverkusna je v pogovoru za Bild razkril, da bo božične praznike preživel v družinskem krogu. ''Nedvomno sem družinski človek in prepričan sem, da bomo božič praznovali skupaj,'' je povedal Kampl.

Slovenskemu reprezentantu je pri okraševanju 3.2 metra visoke božične jelke na pomoč priskočila njegova mama Anica, ki jo najbolj veseli, da je Kevin po kriznem obdobju v dresu Borussie Dortmund znova na pravi poti. ''Moj sin je spet srečen. Njegova sreča je najboljše božično darilo,'' je povedala.

Kampl bo konec decembra preživel v ZDA, kamor se bo odpravil bo božiču. ''Želeli smo si v Salzburg, vendar ni bilo dovolj časa. V nedeljo letim v ZDA na priprave v Orlando,'' je dodal 25-letnik.

Fotografijo orjaške jelke si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.