Kaos pri NBA prvakih! Veliki zvezdnik s pestmi nad soigralca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na treningu Golden State Warriors je prišlo do velikega incidenta, saj je Draymond Green s pestjo udaril Jordana Poola.
Oglej si celoten članek

Po poročanju ameriških medijev je na treningu aktualnih NBA prvakov prišlo do velikega incidenta, potem ko naj bi prišlo do prepira med dolgoletnim zvezdnikom ekipe Draymondom Greenom in mlado zvezdo v vzponu Jordanom Poolom, vse skupaj pa je eskaliralo celo do fizičnega obračuna, ko se je izkušeni košarkar kar s pestmi lotil svojega mladega soigralca.

Green in Poole naj bi pred incidentom tekom treninga imela nekaj čvrstih dvobojev, vse skupaj pa je "eksplodiralo", ko je Poole v napadu zadel preko Greena in ga oklical za gospoda "triple single", s čimer je ciljal na Greenovo statistiko, ki zadnje čase ne dosega več dvomestnih številk.

Poole, ki se je s povprečjem 18,5 točk na tekmo v zadnjem letu razvil v tretjega najboljšega strelca ekipe za Stephenom Curryjem in Klayem Thompsonom, je ni huje odnesel, tako da je lahko nadaljeval s treningom, medtem ko je bil Green odstranjen, klub pa naj bi proti njemu že sprožil disciplinski postopek.

Temperamentni Green sicer slovi po svoji zgodovini verbalnih in fizičnih spopadov, tako z nasprotniki kot tudi soigralci, s katerimi na treningu dostikrat prečka mejo dobrega okusa. A na srečo jo zaradi svojega pomena za ekipo v večini primerov še dobro odnese, tako da je tudi v tem primeru najverjetneje za pričakovati zgolj manjšo denarno kazen.

Foto: Profimedia Jordan Poole Draymond Green

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.