Šport > Košarka
1792 ogledov

Kaos pri NBA prvakih! Veliki zvezdnik s pestmi nad soigralca

Jordan Poole Draymond Green Profimedia
Na treningu Golden State Warriors je prišlo do velikega incidenta, saj je Draymond Green s pestjo udaril Jordana Poola.

Po poročanju ameriških medijev je na treningu aktualnih NBA prvakov prišlo do velikega incidenta, potem ko naj bi prišlo do prepira med dolgoletnim zvezdnikom ekipe Draymondom Greenom in mlado zvezdo v vzponu Jordanom Poolom, vse skupaj pa je eskaliralo celo do fizičnega obračuna, ko se je izkušeni košarkar kar s pestmi lotil svojega mladega soigralca.

Green in Poole naj bi pred incidentom tekom treninga imela nekaj čvrstih dvobojev, vse skupaj pa je "eksplodiralo", ko je Poole v napadu zadel preko Greena in ga oklical za gospoda "triple single", s čimer je ciljal na Greenovo statistiko, ki zadnje čase ne dosega več dvomestnih številk.

Poole, ki se je s povprečjem 18,5 točk na tekmo v zadnjem letu razvil v tretjega najboljšega strelca ekipe za Stephenom Curryjem in Klayem Thompsonom, je ni huje odnesel, tako da je lahko nadaljeval s treningom, medtem ko je bil Green odstranjen, klub pa naj bi proti njemu že sprožil disciplinski postopek.

Temperamentni Green sicer slovi po svoji zgodovini verbalnih in fizičnih spopadov, tako z nasprotniki kot tudi soigralci, s katerimi na treningu dostikrat prečka mejo dobrega okusa. A na srečo jo zaradi svojega pomena za ekipo v večini primerov še dobro odnese, tako da je tudi v tem primeru najverjetneje za pričakovati zgolj manjšo denarno kazen.

Jordan Poole Draymond Green | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice