Kaos v Beogradu! Košarkar Partizana fizično napadel zvezdnika Zvezde

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V ligi ABA je na velikem beograjskem derbiju prišlo do nemilih scen.
Oglej si celoten članek

Partizan je v ponedeljek v velikem derbiju lige ABA premagal svojega osovraženega rivala Crveno zvezdo z 92:81, dvoboj pa je zaznamoval pretep ob samem koncu tekme.

Glavni junak tekme je sicer bil Partizanov center Mathias Lessort, ki je dvoboj končal s 27 točkami in 8 skoki, a je bil hkrati tudi razlog za nemile scene v samem zaključku, ko je iz neznanega razloga napadel nasprotnega košarkarja Filipa Petruševa.

Francoz se je spravil nad zvezdnika Zvezde ter ga dvakrat močneje odrinil, preden mu je poizkušal s pestmi zadati še nekaj udarcev.

Na srečo so se v situacijo nemudoma vpletli preostali košarkarji, ki so ju uspeli ločiti, Lessort pa je odvihral z igrišča ter se povzpel med Partizanove navijače, s katerimi je proslavil odmevno zmago.

Partizanov center je sicer v preteklosti že imel podobne "izpade", za pričakovati pa je, da bo s strani lige ABA prejel hudo kazen zaradi svojega nasilnega obnašanja.

Zanimivo je, da je Lessort sicer bivši igralec Crvene zvezde, za katero je nastopal v sezoni 2017/18. Član Partizana pa je od leta 2021.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:42 14. Marec 2023.

    Če bi bilo obratno,bi bil že rasizem!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.