Kaos v Lyonu, tekma odložena

Foto: EPA
Foto: EPA
Na eni od četrtfinalnih srečanj Lige Evropa je prišlo do navijaških neredov.
Oglej si celoten članek

Pred srečanjem med Lyonom in Beşiktaşem na stadionu Gerland so se na tribunah zgodile neljube scene, ki so botrovale odloženemu začetku tekme.

Po pisanju francoskih medijev so privrženci turškega moštva z raketami in drugimi pirotehničnimi sredstvi ciljali navijače domačih v drugih sektorjih, nekateri od slednjih so se pred obstreljevanjem umaknili na zelenico.

Majhen del domačih navijačev je želel tudi fizično obračunati z gosti, kar je varnostnim silam povzročilo veliko dela, še dodajajo francoski mediji.

Sčasoma so odgovorni le uspeli za silo narediti red na stadionu, med najbolj goreče domače "ultrase" pa je z namenom, da bi jih pomiril, sedel tudi predsednik Lyona Jean-Michel Aulas.

Srečanje, ki bi se moralo začeti pet minut čez deveto, se je začelo s 45-minutno zamudo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:47 14. April 2017.

    Se je že začelo!! Turki so prišli,da bi delali sranje po Evropi!! Vsekakor se bo Evropa usrala saj jim nič …

  • max
    08:22 14. April 2017.

    In to zaradi 22-ih preveč plačanih, polpismenih retardirancev, ki lovijo svinjsko kožo po travniku.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.