Šport > Nogomet
51 ogledov

Kaos v Lyonu, tekma odložena

Lyon Besiktas neredi navijači EPA
Na eni od četrtfinalnih srečanj Lige Evropa je prišlo do navijaških neredov.

Pred srečanjem med Lyonom in Beşiktaşem na stadionu Gerland so se na tribunah zgodile neljube scene, ki so botrovale odloženemu začetku tekme.

Po pisanju francoskih medijev so privrženci turškega moštva z raketami in drugimi pirotehničnimi sredstvi ciljali navijače domačih v drugih sektorjih, nekateri od slednjih so se pred obstreljevanjem umaknili na zelenico.

Majhen del domačih navijačev je želel tudi fizično obračunati z gosti, kar je varnostnim silam povzročilo veliko dela, še dodajajo francoski mediji.

Sčasoma so odgovorni le uspeli za silo narediti red na stadionu, med najbolj goreče domače "ultrase" pa je z namenom, da bi jih pomiril, sedel tudi predsednik Lyona Jean-Michel Aulas.

Srečanje, ki bi se moralo začeti pet minut čez deveto, se je začelo s 45-minutno zamudo.

 
Komentarjev 2
  • Omega_v6 08:47 14.april 2017.

    Se je že začelo!! Turki so prišli,da bi delali sranje po Evropi!! Vsekakor se bo Evropa usrala saj jim nič ne upa kaznovani bodo domačini!! Prava kazen bi bila izključitev Turškega kluba iz tekmovanja!! Seveda se to ne bo zgodilo ...prikaži več saj so muslimani v Evropi zaščiteni in lako z domačini delajo kaj jim paše!! Evropa bo v nekaj letih propala oziroma bo postala muslimansi kalifat!! In to zaradi izdajalskih voditeljev evropskih držav,ki so izdali lastne narode!!

  • max 08:22 14.april 2017.

    In to zaradi 22-ih preveč plačanih, polpismenih retardirancev, ki lovijo svinjsko kožo po travniku.