Kaos v NBA: epski pretep dveh izmed največjih NBA zvezd

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Oba zvezdnika sta bila po pretepu v stilu MMA izključena s tekme.
Oglej si celoten članek

Joel Embiid in Karl-Anthony Towns, težkokategornika iz Philadelphie in Minnesote, sta povzročila masovni pretep tekom tretje četrtine tekme med 76ers in Timberwolves.

V nekem trenutku je na igrišču vladal takšen kaos, da se več ni dalo razbrati, kdo tepe koga, v pretepu pa sta sodelovali tudi klopi obeh ekip.

Do pretepa je prišlo ob visokem vodstvu Philadelphie s 95:75, oba zvezdnika pa sta bila po pregledu posnetka izključena s tekme. 76ers so na koncu slavili s 117:95, Embiid pa je pred predčasnim slovesom zbral 19 točk, Towns na drugi strani pa 13.

Video Končnica kot v starih časih: Množičen pretep v NBA

Vodstvo lige NBA je njuno ravsanje označilo za pretep, zato sta si oba prislužila dve tekmi na hladnem, poleg tega bosta oba ostala brez plačila za ti dve tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.