Kaotične razmere v Madridu, Oblak ostal brez tekme

Foto: Epa
Foto: Epa
Špansko prestolnico in številne druge predele države je prekrila snežna odeja.
Oglej si celoten članek

Vodstvo španskega nogometnega državnega prvenstva je sporočilo, da tekme 18. kroga med Atleticom iz Madrida in Athleticom iz Bilbaa danes v Madridu ne bo. Razlog so obsežne snežne padavine, ki so Španijo zajele ob prehodu viharja Filomena, so dejali na spletni strani kluba iz Bilbaa.

Obračun vodilnega Atletica, za katerega igra slovenski vratar Jan Oblak, in devetouvrščenega Athletica iz Bilbaa bi moral biti v Madridu na sporedu danes ob 16.15, a ga bodo prestavili za nedoločen čas.

Gostujoča ekipa se je na spletni strani vodilnemu moštvu španskega prvenstva zahvalila za razumevanje in sodelovanje pri iskanju rešitev, potem ko v petek zvečer niso mogli pristati na letališču Barajas v Madridu zaradi novozapadlega snega in slabe vidljivosti.

Kluba bosta v naslednjih dneh skupaj z vodstvom lige poiskala nov datum izvedbe tekme, so še sporočili na spletni strani.

Foto: Epa Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.