Šport > Nogomet
427 ogledov

Kaotične razmere v Madridu, Oblak ostal brez tekme

sneg madrid Epa
Špansko prestolnico in številne druge predele države je prekrila snežna odeja.

Vodstvo španskega nogometnega državnega prvenstva je sporočilo, da tekme 18. kroga med Atleticom iz Madrida in Athleticom iz Bilbaa danes v Madridu ne bo. Razlog so obsežne snežne padavine, ki so Španijo zajele ob prehodu viharja Filomena, so dejali na spletni strani kluba iz Bilbaa.

Obračun vodilnega Atletica, za katerega igra slovenski vratar Jan Oblak, in devetouvrščenega Athletica iz Bilbaa bi moral biti v Madridu na sporedu danes ob 16.15, a ga bodo prestavili za nedoločen čas.

Gostujoča ekipa se je na spletni strani vodilnemu moštvu španskega prvenstva zahvalila za razumevanje in sodelovanje pri iskanju rešitev, potem ko v petek zvečer niso mogli pristati na letališču Barajas v Madridu zaradi novozapadlega snega in slabe vidljivosti.

Kluba bosta v naslednjih dneh skupaj z vodstvom lige poiskala nov datum izvedbe tekme, so še sporočili na spletni strani.

 | Avtor: Epa Epa
sneg madrid avtobus | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice